Jeg har efterhånden gjort radio til en del af min levevej. Som morgenvært på DR's radiokanal P8 Jazz og som podcaster er mit mål altid den insisterende, men rare formidling, at være en ven i øret, som man bare må lytte til.


P8 Jazz

Siden foråret 2021 har jeg været vært på DR's jazzkanal P8 Jazz. Her har jeg været på både eftermiddagsprogrammet Baggården, jazznyhedsprogrammet Jazzoom og senest morgenprogrammet Snooze, hvor jeg fungerer som P8's gennemgående morgenvært.

I min tid på P8 har jeg både lavet interviews, reportager og almindelig musikradio, og hver morgen gør jeg hvad jeg kan, for at sætte god musik fra jazz og lignende genrer til de mange lyttere, der står op til mit selskab. Tryk på knappen og lyt til Snooze.


Historien Vender

I 2021 indgik jeg i et samarbejde med det politiske magasin Ræson (v. Clement Kjærsgaard) og phd i økonomisk historie Lars Harhoff Andersen, om en samtalepodcast med fokus på dansk politisk historie. Igennem otte afsnit fortalte vi historien om dansk politik fra dets fødsel med stænderforsamlingerne i 1830'erne, til historien om hvordan den gamle politiske orden brød sammen med Jordskredsvalget i 1973.


Lyt fx til et afsnit om alliancen mellem Socialdemokratiet og det Radikale Venstre, eller hop ind på Ræsons podcast-feed og hør hele serien (og mange andre gode podcasts fra magasinet).


Historien Fortsætter

Jeg har et kæmpe hjerte for politisk historie. Derfor oprettede jeg i 2019 en historiepodcast, der fortalte den historiske baggrund bag ugens nyheder. Kina rasler med sablen over for Hong Kong. Men hvordan opstod østaten? Der er kamp mellem flere statsministerkandidater i det borgerlige Danmark. Men hvordan opstod Venstre og Konservative egentlig?

Podcasten blev grundlagt sammen med min partner in crime, Lars Harhoff Andersen, som læser en phd. i økonomisk historie ved Københavns Universitet, og som har et vittigt og vanvittigt intellekt.

Historien Fortsætter er pt. på pause, da det var et frivilligt projekt og begge værter er travlt optaget andet steds. Men en dag fortsætter historien fortsætter - og indtil da, kan du lytte til alle de gamle afsnit ved at klikke på knappen til højre.